DE BUE AUTOMOTIVE

Advisering aankoop

Op zoek naar : de ultieme auto

Advisering aankoop #1

Paul en Don's werkwijze kenmerkt zich door hun persoonlijke betrokkenheid. Hun uitgebreide kennis en expertise op het gebied van de automotivemarkt onderschrijft hun succes.

Wij komen graag bij u op locatie om kennis te maken. Uw wensen staan centraal en dienen als uitgangspunt voor het samenstellen of uitzoeken van uw auto.

Advisering aankoop #2

Wij gaan voor u op zoek naar de ultieme auto of stellen deze met u samen. Uiteraard onderhandelen wij voor u het scherpste voorstel. De inruil van uw huidige auto en de financiële dienstverlening rondom de aanschaf horen hier ook bij.

Advisering aankoop #3

Wij leveren uw auto af op elke gewenste locatie. Dit kan bij de merkdealer, bij u thuis of op de zaak en bij nieuwe auto’s behoort zelfs een fabrieksaflevering tot de mogelijkheden. De aflevering van een nieuwe auto is een bijzonder moment, daarom begeleiden wij u bij elke stap en is te allen tijde aanwezig.

Advisering aankoop #4

Wij begeleiden het gehele aankoopproces en staan u altijd met raad en daad terzijde. Zowel voor, tijdens als na de aanschaf. Dit alles volgens het no deal no pay principe.